Branduri
ZAREA Vin Spumant ZAREA Cocktail ZAREA Aperitive ZAREA Royal Cream AMAROL Cadouri ZAREA DACIC Ciders CORRIDO ATHENEE PALACE DORATO ROBBY BUBBLE ZAREA 5 Stele ZAREA 7 Stele MILCOV MOLDOVA ARAD STALINGRAD POLSKAYA FLORENTINO CARPATEN

ATHENEE PALACE

Acest spumant elegant, bine echilibrat şi plăcut la gust, este deliciul a milioane de consumatori din România. ATHENEE PALACE este cel mai bine vandut spumant din Romania din ultimii 50 de ani.

Este un demisec oferit în variantele Alb si Rosé, in litrajul clasic de 0,75L, 10% vol.alc.

Recomandare de servire
Pentru a savura acest vin spumant si a-i pastra toate calitatile remarcabile, se recomanda a fi servit la o temperatura de 10 °C.

Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori
NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

BEST BUY AWARDS ZAREA 2017-2018

Consumatorii români consideră că ZAREA oferă cel mai bun raport calitate / preț de pe piața românească pe segmentul vinuri spumante – conform studiului de piață Best Buy Award, efectuat de organizația elvețiană ICERTIAS în România.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2017 zarea.ro

Web Design Bucuresti