ZAREA
Vinars de ZAREA 1912 XO MOTT ZAREA Vinuri Spumante ZAREA Cocktail ZAREA Aperitive BELLAVITA ROYAL CREAM AMARELO Cadouri ZAREA DACIC Ciders CORRIDO ATHENEE PALACE DORATO ROBBY BUBBLE ZAREA 5 Stele ZAREA 7 Stele HERB SHOT MILCOV MOLDOVA STALINGRAD ARAD POLSKAYA FLORENTINO CARPATEN

DACIC Mestesugar

DIFERIT de orice cidru pe care l-ai incercat inainte, DACIC Mestesugar este un cidru artizanal realizat in loturi mici din 100% suc de mere romanesti, fara zahar adaugat, fara coloranti, fara arome.

Am plecat de la traditia cidrului de pe vremuri pentru a obtine gustul cidrului autentic, nici prea dulce, nici prea aspru, cu o suava nota de mar.  Recomandam sa fie consumat bine racit (5-70C), intr-un pahar plin cu gheata, cu voie buna si distractie, alaturi de prietenii apropiati, fie ca te afli acasa, la un gratar sau la terasa.

Pentru a-si pastra prospetimea pe o perioada cat mai indelungata, DACIC Mestesugar se gaseste imbuteliat in sticla maro de 0.5L.

CIDRU ADEVARAT, NU GLUMA

Litraj 0.5L, 4.5% vol.alc.

 

 

Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori

ZAREA, Top Quality Medal

Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDALQUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania.

NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2019 zarea.ro

Web Design Bucuresti