ZAREA
MOTT ZAREA Vinuri Spumante ZAREA Cocktail ZAREA Aperitive ROYAL CREAM AMARELO Cadouri ZAREA DACIC Ciders CORRIDO ATHENEE PALACE DORATO ROBBY BUBBLE ZAREA 5 Stele ZAREA 7 Stele HERB SHOT MILCOV MOLDOVA ARAD STALINGRAD POLSKAYA FLORENTINO CARPATEN

DACIC Romanian Ciders

DACIC Romanian Ciders este o gama de cidruri aromatizare cu personalitate, produse in Romania, avand un gust plin, fructat, realizat prin fermentarea merelor romanesti.

Animati de spiritul indraznet al stramosilor nostri daci, bazandu-ne pe traditia romaneasca in cultivarea si fermentare a merelor, am realizat cinci arome de cidru: afine, capsuni, mere, cherry si caise (nou) pornind de la nevoile unui iubitor de gusturi variate si complexe.

Recomandam a se servi bine racit (5-70C), cu voie buna si distractie, alaturi de prietenii apropiati, fie ca te afli acasa, la un gratar sau la terasa.

Gama DACIC Romanian Ciders este disponibila in sticle de 0,275L, 4,5%vol.alc.

Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori

ZAREA, Top Quality Medal

Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDALQUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania.

NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

BEST BUY AWARDS ZAREA 2017-2018

Consumatorii români consideră că ZAREA oferă cel mai bun raport calitate / preț de pe piața românească pe segmentul vinuri spumante – conform studiului de piață Best Buy Award, efectuat de organizația elvețiană ICERTIAS în România.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2018 zarea.ro

Web Design Bucuresti