ZAREA
Vinars de ZAREA 1912 XO MOTT ZAREA Vinuri Spumante ZAREA Cocktail ZAREA Aperitive BELLAVITA ROYAL CREAM AMARELO Cadouri ZAREA DACIC Ciders CORRIDO ATHENEE PALACE DORATO ROBBY BUBBLE ZAREA 5 Stele ZAREA 7 Stele HERB SHOT MILCOV MOLDOVA STALINGRAD ARAD POLSKAYA FLORENTINO CARPATEN

MILCOV

MILCOV este un brand renumit, prezent pe piata romaneasca inca din 1968.  A fost relansat cu o reteta imbunatatita  si o noua imagine.                 
MILCOV Clasic este realizat sa raspunda gustului sofisticat al consumatorului de brandy, avand o tarie de 28% fiind oferit intr-o prezentare de exceptie.
MILCOV Black ofera un gust mai puternic, masculin si o tarie mai ridicata (33% alc. vol.).
MILCOV Café este un concept inovator dezvolat pentru a satisface o rutina de consum: asocierea dintre brandy si cafea. MILCOV Café (21 % alc. vol.) contine macerate din boabe de cafea.

Recomandare de servire
Pentru a savura acestei bauturi si a-i pastra toate calitatile remarcabile, se recomanda a fi servit intr-un pahar tip cognac incalzit.

MILCOV CLASIC este disponibil in varinatele de litraj de 0.2l, 0.5l, 1l si 2l iar MICOV Black in litraj de 0.5L si MILCOV Café in litraj de 0,2L.

 

Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori

ZAREA, Top Quality Medal

Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDALQUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania.

NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2019 zarea.ro

Web Design Bucuresti