Companie
Cine suntem Misiune si valori Calitate Investitori Cariere

Misiune si valori

La ZAREA lucram intr-o companie cu traditie de 100 de ani si suntem mandri de experienta si reputatia noastra. Misinea noastra este aceea de a ne incanta consumatorii in fiecare dintre momentele fericite ale vietii: de a le oferi bucuria, suprinderea si oportunitatea de a redescoperi savoarea unica a imbinarii experientei date de traditie cu standardele lumii contemporane.
Avem viziunea de a redeveni cel mai mare jucator de pe piata romaneasca de vinuri spumante si bauturi alcoolice. Avem la baza doi piloni importanti: brandurile noastre si pe oamenii. Atingerea viziunii noastre depinde de contributia si angajamentul tuturor angajatilor. Valorile noastre traseaza modul in care lucram impreuna, iar perpetuarea valorilor ne aduce mai aproape de viziunea noastra. Acestea sunt:

Performanta profesionala
Finalizarea la standarde inalte de calitate a fiecarui proiect, sarcina si obiectiv individual si/sau de echipa.

Traditie inclusiv experienta
Cunoasterea, respectarea si promovarea valorii aduse de catre traditia produselor si a companiei noastre, si implicit a experientei care deriva din aceasta.

Orientare catre client
Evaluarea fiecarei actiuni, proiect, initiativa si obiectiv din perspectiva impactului asupra clientilor si consumatorilor nostri.

Spirit de echipa
Capacitatea de a intelege si de a accepta ca fiecare membru al echipei are numai anuminte competente si ca numai lucru in echipa poate determina atingerea obiectivelor.

 

Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori

ZAREA, Top Quality Medal

Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDALQUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania.

NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2019 zarea.ro

Web Design Bucuresti