Regulament general concursuri

Din când în când facem câte un CONCURS #ZAREA #zarearomania! Ca sa fie totul cât mai clar si mai simplu, am făcut pentru voi această pagină specială, dedicată regulamentelor concursurilor #ZAREA #zarearomania.

CONCURS PE FACEBOOK

Aceste concursuri au, de obicei, unul dintre următoarele formate:

Concurs cu întrebări la care se răspunde cu comentarii

Răspunde corect cu COMMENT la întrebarea de mai jos și intră în #‎concurs! Poți câștiga [premiul X]!

=== Întrebarea la care trebuie dat un răspuns ===

Premiile se acordă prin tragere la sorți, care se face în [ziua X], iar rezultatul îl anunțăm [locul unde anunțăm rezultatul – pe Facebook, pe site etc].

SUCCES!

Concurs cu poze și tag

Ai cumpărat produsul ZAREA [X]? Perfect, fă-i o poză pe masa ta, tăguiește cel puțin doi prieteni (doar nu-l savurezi singur/ă!) și intră în #‎concurs! Poți câștiga [premiul X]!

Premiile se acordă prin tragere la sorți, care se face în [ziua X], iar rezultatul îl anunțăm [locul unde anunțăm rezultatul – pe Facebook, pe site etc].

SUCCES!

Concurs legat de nume, cu comentarii

Te cheamă [X]? Onomastica e mai festivă cu un cadou de la #ZAREA, așa că intră în #‎concurs!

Scrie-ne un COMENTARIU în care ne spui *care este produsul tău preferat de la #zarearomania* și poți câștiga [premiul X]!

Premiile se acordă prin tragere la sorți, care se face în [ziua X], iar rezultatul îl anunțăm [locul unde anunțăm rezultatul – pe Facebook, pe site etc].

SUCCES!

Pentru concursurile al căror mecanism nu se regăsește aici, se urmează exact instrucțiunile din textul concursului. Ne rezervăm dreptul de a modifica mecanismele concursurilor, cu condiția ca niciun participant să nu fie deja înscris. Este responsabilitatea participanților să se asigure că activitățile lor legate de concurs respectă mecanismele enunțate.

Participare:

Poate participa oricine, în condițiile în care:

1. are 18 ani împliniți la data înscrierii în concurs;

2. locuiește în România;

3. nu lucrează la (sau pentru) ZAREA S.A. și nu este rudă apropiată (mamă, tată, frate, soră, soț, soție) a cuiva care lucrează la (sau pentru) ZAREA S.A..

4. se numește [X], în cazul concursurilor legate de nume sau poate dovedi că participă pentru cineva care se numește [X] (de obicei, cu o copie după CI, dar se poate și cu carnet de conducere, carnet de student, orice altceva care atestă oficial identitatea).

5. poate dovedi că poza este făcută de el/ea, în cazul concursurilor cu poze (deci nu le șterge din telefon, că riști să pierzi premiul!)

6. își foloseste in cadrul concursului un cont de Facebook cu numele real, din actul de identitate, și poate dovedi acest lucru în cazul în care este desemnat câștigător.

DESCALIFICARE:

Ne rezervam dreptul de a descalifica fara nicio notificare prealabila sau avertisment persoanele care:

1. Nu respecta mecanismul concursului la care s-au inscris.

2. Nu-si pot dovedi identitatea (iar numele real nu coincide cu cel de pe Facebook)

3. Ataca, jignesc, intimideaza prin comentarii alti participanti.

4. Incearca sa fraudeze concursurile.

5. Au castigat un premiu in cadrul unui concurs ZAREA in ultimele 60 de zile.

Răspunsurile:

Răspunsurile care se iau în considerare sunt răspunsurile corecte și complete. În cazul pozelor, nu se acceptă poze cu produsele ZAREA S.A. fotografiate pe rafturile magazinelor și nici pozele luate de pe net!

Pe cât posibil, vom încerca să ne asigurăm că nu există participanți care folosesc ma multe conturi de Facebook ca să-și crească șansele de câștig, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile în care nu reușim să eliminăm din concurs toate acele persoane care practică asta. Ne rezervăm dreptul să eliminăm din concurs orice participant cu activitate suspectă (de exemplu, cineva care adună foarte multe likes / comments într-un timp foarte scurt). De asemenea, vom elimina din tragerea la sorți comentariile “în doi peri” și cele pe lângă subiect.

Atenție! Comentariile la comentarii nu participă la tragerea la sorți!

Concursul de încheie când…

… apare comentariul nostru la postarea concursului, în care anunțăm tragerea la sorți. Orice comentariu postat după postarea noastră, nu va fi luat în considerare.

Tragerea la sorți:

Tragerea la sorți se face în ziua stabilită în postarea care anunță concursul, dar nu putem să oferim o oră fixă pentru asta. Așa că ne rezervăm dreptul ca momentul anunțării câștigătorilor să fie surpriză.

Se practică utilizarea sistemului RANDOM.org pentru concursurile de Facebook, pentru că este rapid și foarte practic, așa că și noi îl folosim. Tragerea la sorți se face prin introducerea manuală a numărului de comentarii valide în sistem, care apoi returnează o cifră pe care o alege aleator, după un algoritm specific. Facem o captură de ecran, numărăm până la comentariul cu numărul respectiv și, dacă este valid și se califică după regulament (al concursului și acesta, general) acela este câștigătorul, pe care îl anunțăm apoi cu un comentariu la postarea concursului.

Vă asigurăm că tragerea la sorți se face fără părtinire și, dacă v-ați înscris la concurs, înseamnă că aveți încredere în noi (mulțumim!).

ATENȚIE: Dacă un număr tras la sorți corespunde unui răspuns care nu se califică, se va premia răspunsul imediat următor! Dacă nici răspunsul imediat următor nu se califică, se va continua până la primul răspuns care se califică și acesta va fi desemnat câștigător, fără nicio altă explicație.

N-ai câștigat sau am greșit ceva?

Dacă n-ai câștigat, nu fi supărat / supărată - am decis să fim din ce în ce mai aproape de tine în social media, deci vom tot avea concursuri și oportunități. Sigur vei câștiga cu #ZAREA #zarearomania, într-un fel sau altul.

Am greșit la numărătoare și am desemnat pe altcineva câștigător în locul tău? Uf, suntem oameni, mai greșim și ne asumăm asta. E OK – ne semnalezi greșeala și, dacă ai dreptate, vei primi premiul, și va primi premiul și norocosul / norocoasa cu care te-am încurcat, deci nu pierde nimeni, câștigă toată lumea!

Cam asta ar fi tot. Dacă am uitat ceva, completăm, deci revino în pagina asta din când în când.

SUCCES!

Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori

ZAREA, Top Quality Medal

Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDALQUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania.

NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2019 zarea.ro

Web Design Bucuresti