ZAREA
Vinars de ZAREA 1912 XO MOTT ZAREA Vinuri Spumante ZAREA Cocktail ZAREA Aperitive BELLAVITA ROYAL CREAM AMARELO Cadouri ZAREA DACIC Ciders CORRIDO ATHENEE PALACE DORATO ROBBY BUBBLE ZAREA 5 Stele ZAREA 7 Stele HERB SHOT MILCOV MOLDOVA STALINGRAD ARAD POLSKAYA FLORENTINO CARPATEN

STALINGRAD Bison Grass

STALINGRAD Bison Grass este o bautura suava, savuroasa (Alc. 28% Vol.), a carei culoare galben verzuie este accentuata de firul de Iarba Zimbrului pus chiar in sticla. Pentru a savura gustul exceptional, se recomanda a fi servita rece la temperatura 2-3 gr C.


STALINGRAD Bison Grass s-a nascut din infratirea ingredientelor celei mai pure votci cu extractul de Iarba zimbrului, realizat in crama ZAREA dupa reteta proprie. Extractul de Iarba Zimbrului este adaugat votcii pentru a-i da corpolenta si pentru a o face usor de consumat.


IARBA ZIMBRULUI (Hierochloe odorata), cunoscuta totodata ca Iarba dulce, Iarba Sfanta sau Iarba Sfintei Marii, este o iarba aromatica care creste in nordul Europei si al Asiei, dar si in America de Nord. A fost utilizata in toate timpurile in ritualuri magice de purificare insa astazi este intrebuintata in scop medical dar si pentru aromatizarea bauturilor alcoolice. Are un gust dulceag ierbos si parfum distinct cu note de vanilie, fan cosit si izma salbatica.

Recomandare de servire - Ceaiul Tovarasului

O bautura usoara, aromata si racoroasa, asa cum ne place sa il numim "CEAIUL TOVARASULUI ", este usor de preparat caci se amesteca sucul de mere si STALINGRAD Bison Grass, dupa gust.

STALINGRAD Bison Grass este disponibil in  litraj de 0.5L., 28% Vol.Alc.

Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori

ZAREA, Top Quality Medal

Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDALQUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania.

NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2019 zarea.ro

Web Design Bucuresti