Tips&Tricks
5 retete de cocktailuri... pentru dieta Stii sa iti alegi un vin spumant? ZAREA 5 stele Cum se fac vinurile spumante? Metoda Traditionala

ZAREA 5 Stele

Momentul tau de relaxare

Aroma bogata, caracterul, gustul sofisticat al ZAREA 5 Stele vin dintr-o traditie de 100 de ani in mestesugul vinului si se bazeaza pe experienta noastra obtinuta in peste 6 decenii dedicate desavarsirii bauturilor distilate. Am creat ZAREA 5 Stele cu grija si atentie, pentru a-ti oferi delicatetea si nobletea gustului unei bauturi fine, elegante, o bautura a carei caracter te obliga sa i te dedici in totalitate, sa iti lasi instinctul sa conduca, placerea subtila a licorii sa iti subjuge simturile si ...

... sa iti oferi un moment, momentul tau de relaxare!

Mestesugul vinului la 1912

In perioada de inceput a companiei ZAREA recunoastem o poveste fondatoare cu iz puternic din "La Belle Epoque". Wilhelm Mott, un neamt cunoscator al mestesugului vinului, infiinteaza la Bucureşti o mica fabricuta de vin spumant care, in perioada 1912 - 1948 isi va construi si trai gloria de expert european in vinuri spumante intr-una dintre cele mai frumoase si creative epoci ale Romaniei. In anii care vor urma, Mott&Fils se va consolida sub numele ZAREA, pastrandu-si semnificatia de simbol al traditiei si calitatii.

Anii '50 - Epoca de aur, inceputurile

In 1948, fabrica de vin spumant „Mott&Fils" isi schimba denumirea in "Intreprinderea Industriala de Sampanie ZAREA". Extinderea portofoliului de produse incepe cu "Sectia Coniac". Incepand cu 1953, ZAREA aduce in piata romaneasca "coniacuri" de calitate superioara dar si produse populare precum: Dunarea, Segarcea, Tarnave, Milcov, Tomis, Arad, Moldova.

Desavarsirea gustului

ZAREA reuneste in Epoca de Aur adevaratele talente ale industriei bauturilor. Finii cunoscători ai gustului dezvolta retetele fine ale "coniacurilor" - bauturi delicate, a caror recunoastere a fost atestata de-a lungul timpului prin nenumăratele medalii obtinute la competitii internatţionale. ZAREA, care pana atunci fusese producator de vin spumant cu fermentare in sticla, isi desavarseste o alta specializare, ce presupunea arta infratirii distilatului, alcoolului si a maceratelor naturale, arta bauturilor fine de tip "coniac".

Sectia de 5 Stele

„Coniacul de calitate superioara" era produs la sectia ZAREA 5. Eleganta si nobletea bauturilor a atras, in Epoca de Aur, atentia celor mai pretentiosi degustatori ai vremii. Insusi Nicolae Ceauşescu, mare amator de coniac, primea sticle maturate intr-un recipient special, destinat anume pentru el. In afara de rezerva personala a liderului, Rezerva Partidului numara adesea 5.000 - 6.000 de sticle. O mica parte a „acestei comorii ", constand in cateva sute de sticle, o gasim si azi in pivnitele ZAREA, pastrandu-si nota exclusivista si incarcata de istorie.

ZAREA 5 Stele

Am pasit prin istorie , am cules invataturi valoroase despre arta producerii bauturilor delicate si am obtinut astfel ZAREA 5 Stele: o licoare fina intr-o sticla eleganta plata cu un design îndraznet, original, careia i-am adăugat o eticheta cu detalii ce imprima caracter bauturii. Picurand in reteta de azi cativa stropi din experienta de 5 Stele capatata in decenii, te invitam sa savurezi cu placere aceast deliciu din paharul timpului! Noroc!

 

Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori

ZAREA, Top Quality Medal

Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDALQUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania.

NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2019 zarea.ro

Web Design Bucuresti