Branduri
ZAREA Vin Spumant ZAREA Cocktail ZAREA Aperitive ZAREA Royal Cream AMAROL Cadouri ZAREA DACIC Ciders CORRIDO ATHENEE PALACE DORATO ROBBY BUBBLE ZAREA 5 Stele ZAREA 7 Stele MILCOV MOLDOVA ARAD STALINGRAD POLSKAYA FLORENTINO CARPATEN

ZAREA 5 Stele

ZAREA este un brand cu o traditie de 100 de ani in vinuri spumante si cu o expertiza in producerea bauturilor tip brandy mai mare de 60 de ani. Conform studiilor de brand awareness, brandul ZAREA, pe langa vinuri spumante, este asociat cu "coniacul" de buna calitate. 
                         
Marjand pe experienta noastra in realizarea bauturilor spirtoase dar si pe recunoasterea consumatorilor, am realizat ZAREA 5 STELE, o bautura la cele mai inalte standarde calitative, cu o tarie alcoolica optima, un design distinct al ambalajului si cu un gust excelent, ales de consumatori.

ZAREA 5 Stele este disponibil in varinatele de litraj de 0.2l, 0.5l, 0.7l, 37,5% vol.alc.

ZAREA 5 STELE va ofera aceasta bautura spirtoasa delicata, fina, cu note discrete de distilat de vin invechit, nuci si stafide.

 

Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori
NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

BEST BUY AWARDS ZAREA 2017-2018

Consumatorii români consideră că ZAREA oferă cel mai bun raport calitate / preț de pe piața românească pe segmentul vinuri spumante – conform studiului de piață Best Buy Award, efectuat de organizația elvețiană ICERTIAS în România.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2017 zarea.ro

Web Design Bucuresti