PRESS ROOM
ZAREA - Cel mai bun raport Pret/ Calitate conform Best Buy Awards

ZAREA - Cel mai bun raport Pret/ Calitate conform Best Buy Awards

Spumantele ZAREA - cele mai vândute spumante din România (conform Nielsen AS 15) sunt medaliate trei ani consecutiv și pentru cel mai bun raport calitate/preț în categoria Vinuri Spumante din România

Consumatorii din România consideră că ZAREA oferă cel mai bun raport calitate/preț de pe piața românească pe segmentul vinuri spumante. Acesta este rezultatul studiilor de piață realizate anual de Best Buy Award® (www.bestbuyaward.org), efectuate de organizația elvețiană ICERTIAS (www.icertias.com) în România.

Consumatorilor li s-a cerut să indice vinul spumant, în funcție de experiența lor sau a celor din jur, care oferă cel mai bun raport calitate/preț de pe piața românească. Câștigător detașat a fost ZAREA. Cercetările "Best Buy Award®" - România 2015/2016, 2016/2017 și 2017/2018 au fost efectuate în conformitate cu prevederile Codului Internațional de Cercetări de Piață și Sociale care a fost adoptat de Camera Internațională de Comerț (ICC) și Asociația mondială a experților în cercetare (ESOMAR). Eșantionul luat în considerare de studiu este reprezentativ la nivel național pentru categoria de utilizatori de internet cu vârsta de peste 18 ani. Această cercetare Best Buy Award® măsoară experiența și satisfacția consumatorilor față de raportul calitate/preț al bunurilor și serviciilor.

ZAREA - Cel mai bun raport Pret/ Calitate conform Best Buy Awards

ZAREA - Cel mai bun raport Pret/ Calitate conform Best Buy Awards

Spumantele ZAREA - cele mai vandute spumante din Romania (conform Nielsen AS 15) sunt medaliate acum si pentru cel mai bun raport calitate/pret in categoria Vinuri Spumante din Romania
Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori

ZAREA, Top Quality Medal

Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDALQUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania.

NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2019 zarea.ro

Web Design Bucuresti