Tips&Tricks
5 retete de cocktailuri... pentru dieta Stii sa iti alegi un vin spumant? ZAREA 5 stele Cum se fac vinurile spumante? Metoda Traditionala

Tips&Tricks

5 retete de cocktailuri... pentru dieta

Daca stii cam cate calorii sunt in bautura ta preferata,
dieta e mai simplu de urmat.Iti oferim 5 retete simple de cocktailuri cu calorii mai putine, pe care le poti consuma la dieta.
Stii sa iti alegi un vin spumant?

Stii sa iti alegi un vin spumant?

Vinul spumant, acea licoare menita sa acompanieze evenimentele importante din viata, nu poate fi tratat superficial, ci cu respect si responsabilitate.
ZAREA 5 Stele

ZAREA 5 stele

Am pasit prin istorie, am cules invataturi valoroase despre arta producerii bauturilor delicate si am obtinut astfel ZAREA 5 Stele: o licoare fina intr-o sticla eleganta plata cu un design indraznet, original.
Cum se fac vinurile spumante? Metoda Traditionala si Metoda Charmat

Cum se fac vinurile spumante?

De-a lungul timpului tehnologia vinului spumant s-a dezvoltat, astfel ca azi se produce prin doua metode: Metoda Traditionala de Fermentare in Sticla si Metoda Charmat, fermentarea in tanc.
Metoda Traditionala de fermentare a vinului

Metoda Traditionala

Compania ZAREA a mostenit Metoda Traditionala de Fermentare in Sticla inca din 1912 de la Mott & Fils, cel mai faimos producator de vin spumant din perioada interbelica. Afla mai jos cat de minutioasa este aceasta rara tehnologie!
Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori

ZAREA, Top Quality Medal

Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDALQUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania.

NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2019 zarea.ro

Web Design Bucuresti