ZAREA
Vinars de ZAREA 1912 XO MOTT ZAREA Vinuri Spumante ZAREA Cocktail ZAREA Aperitive BELLAVITA ROYAL CREAM AMARELO Cadouri ZAREA DACIC Ciders CORRIDO ATHENEE PALACE DORATO ROBBY BUBBLE ZAREA 5 Stele ZAREA 7 Stele HERB SHOT MILCOV MOLDOVA STALINGRAD ARAD POLSKAYA FLORENTINO CARPATEN

ZAREA 100

Regina spumantelor din Romania

In 1912, cand primele sticle de vin erau pregatite pentru a doua fermentare in pivnita Mott& Fils, incepea povestea fascinanta a celui mai mare producator de spumante din Romania. Strabatand perioadele tumultoase ale istoriei Romaniei, de la initiatica perioada antebelica, stralucirea Micului Paris pana la eliberarea completa a spiritului romanesc, clasicul vin spumant a ramas un companion fidel ce a incununat nespus de multe momente fericite, neschimbate de valul timpului.

Pastrand traditia spumantului fermentat in sticla, se naste, ca incoronare a experientei capatate de-a lungul veacului, ZAREA 100. Un spumant delicat cu gust distinct si cu o perlare fina, ZAREA 100 este expresia suprema a traditiei in producerea de vinuri spumante.

Respectand cu credinta obiceiurile de la 1912 plecate de la metoda traditionala de producere a sampaniei, vinul este inchis/ imbuteliat in sticle si pastrat spre desavarsire in pivnite la temperatura constanta timp de un an de zile. Apoi, cu maxima atentie, sticlele se invart manual o optime de cerc pentru a cristaliza perfectiunea. Licoarea isi gaseste apoi menirea intr-un ambalaj regal, demn pentru superlativul industriei universale.

Va invitam sa degustati licoarea magica perfectionata direct in sticla pe care o tineti in mana. Numai 6% din vinurile spumante din Romania sunt realizate prin aceasta metoda traditionala.

Litraj 0,75L , 12 % alc. vol.

Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori

ZAREA, Top Quality Medal

Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDALQUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania.

NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2019 zarea.ro

Web Design Bucuresti