ZAREA
Vinars de ZAREA 1912 XO MOTT ZAREA Vinuri Spumante ZAREA Cocktail ZAREA Aperitive BELLAVITA ROYAL CREAM AMARELO Cadouri ZAREA DACIC Ciders CORRIDO ATHENEE PALACE DORATO ROBBY BUBBLE ZAREA 5 Stele ZAREA 7 Stele HERB SHOT MILCOV MOLDOVA STALINGRAD ARAD POLSKAYA FLORENTINO CARPATEN

ZAREA Diamond Collection

Perfectionata din 1912

ZAREA Diamond Collection este experienta premium oferita consumatorilor rafinati care apreciaza gustul sofisticat al unui spumant obtinut prin Metoda Traditionala de Fermentare in Sticla perfectionata de la 1912.

Validarea calitatii este data de ultimele medalii castigate :

  • Medalia de Argint castigata alaturi de sampania Philippe Fontaine (Franta) la Concursul International de Vinuri Bucuresti - 2009

  • Medalie de argint la INTERDRINKS, Moscova (2007 si 2008)

  • Singurul spumant romanesc selectat la Degustarea internationala de Vinuri spumante in Epernay (Regiunea Champagne), Franta - 2007

  • Medalie de aur la VINVEST 2007, Timisoara

Faptul ca in prezent numai 20% din productia mondiala de spumante este obtinuta prin procedeul fermentarii in sticla iar in Romania acest procent este semnificativ redus (4%) , sporeste valoarea spumantului ZAREA Diamond Collection.

Recomandare de servire

Pentru a savura acest vin spumant pastrandu-i toate calitatile remarcabile, se recomanda a fi servit la o temperatura de 8°C. Este potrivit pentru a fi servit atat la ocazii speciale precum petrecerile de anul nou sau nunti, insa poate fi asociat oricarei experiente culinare. Este extrem de versatil, putand fi asociat unei varietati de aperitive: de la branzeturi invechite, somon, prosciutto, pana la pachetele de primavara si bruschette cu rosii.

ZAREA Diamond Collection este disponibil in variantele Brut, Sec, Demisec si Dulce in sticle de 0,75L, 11,5% alc. vol.

Bursa de valori bucuresti: : :
Informatii investitori

Convocator AGOEA 30-31 octombrie 2017 și Raport - anul financiar 2016-2017.

Informatii investitori

ZAREA, Top Quality Medal

Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDALQUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania.

NE PRETUIM CLIENTII

ICERTIAS ZAREA 2017

Studiu realizat de organizatia elvețiană ICERTIAS in România, pentru masurarea nivelului de incredere, perceptiei si parerii consumatorilor romani despre compania ZAREA.

ZAREA 5 Stele - Momentul tau de relaxare

In prag de sarbatori, merita sa ai pe masa ZAREA 5 Stele, o licoare cu adevarat speciala

Afla mai multe
Ghid practic - cum iti alegi un vin spumant

Alege intelept un vin spumant pe gustul tau, doar tinand cont de cateva criterii. Afla si despre gama ZAREA de vinuri spumante, probabil cea mai completa gama de spumante din Romania!

Afla mai multe
Copyright © 2019 zarea.ro

Web Design Bucuresti